Oktatóink

Ha szeretnél megtanulni úszni, vagy csiszolni szeretnéd a technikád, esetleg versenyzői céljaid vannak, képzett oktatóink állnak rendelkezésedre!

 Sziasztok, Vadász Norbert vagyok, úszásoktató, pedagógus és egészségfejlesztő. Célom, hogy minél több gyerek megtanuljon úszni élménydús, vidám környezetben!

Tanulmányaimat a Pécsi Tudomány Egyetemen és a Testnevelési Egyetemen végeztem. Több, mint 10 éve foglalkozom úszásoktatással, tapasztalatom alapján minden gyerek más és más, viszont mindenki felszabadult környezetben tud a legjobban fejlődni!

„Öröm nélkül nincs hatékony tanulás” – Vekerdy Tamás

Szülőktől és pedagógusoktól való visszajelzések pozitívak, a gyerekek jókedvűen mennek haza az oktatásról!

Célom mosolygós gyerekeket nevelni, akik felnőtt korban is derűsen gondolnak vissza az uszodára és Norbi bácsira!

Norbi bácsi

Vezető oktató - Tanuszoda, 06 30 839 9920

Fiatal korom óta sportolok. Kis koromban kezdtem el úszni és nagyon megszerettem a vizet, mellette társastáncoltam és RSG-ztem.

Mindig fontos volt nekem a sport ezért szeretném átadni a mai generációnak. Emellett több évig túráztam.

A nyári táborban lévő pozitív visszajelzés miatt úgy gondoltam, hogy szeretném továbbra is oktatni az ifjúságot. Hajrá Csepel!

Tamara néni

Úszás oktató - Tanuszoda

Jelenleg a Testnevelési Egyetem ötödéves osztatlan tanári szakos (testnevelő, gyógytestnevelő-egészségfejlesztő tanár) hallgatója vagyok.

Az úszás gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben. Először versenyzőként, pár éve pedig már oktatóként is megtapasztalhatom a sportág szépségeit. Középiskolás korom óta rendszeresen segédkezem nyári úszótáborokban, délutáni úszásoktatásokban. Az egyetem kezdetével a sportszakmai gyakorlatok során bővíthettem tovább tudásom az úszósport neves edzőitől tanulva.

Célom, hogy a gyerekek ne csak megtanuljanak úszni, hanem meg is szeressék a sportágat, ehhez pedig sok-sok jó hangulatú, derűs órán át vezet az út.

Ákos bácsi

Úszás oktató - Tanuszoda

Bencze Beatrix vagyok, a Csepeli Öttusa és VSE egykori versenyzője. Igaz, hogy mára már a medence másik oldalán állok, de örömmel tölt el, hogy hosszas évek kihagyása után visszataláltam egykori csapatomhoz.

Szeretném tanítványaimnak átadni mindazokat a dolgokat, amiket anno én tanultam és kaptam edzőimtől-oktatóimtól. Azokat a dolgokat, amik hatására azzá váltam mára, aki. Úgy vélem, hogy egy csapathoz tartozni, egy csapatnak a tagja lenni, tagjává válni életre szóló élmény és tapasztalás. A gyermekek egy jó közösségben megtanulják egymást tisztelni, segíteni és elfogadni. Megtanulnak alkalmazkodni, szabályokat betartani és betarttatni.

Szeretném elérni azt, hogy tanítványaim az óráimra örömmel járjanak, szeressék a vizet, szeressenek sportolni! Az egészséges életmódra nevelés mellett célom, hogy egyesületünk egy “nagy családdá” váljon, amiben mind a gyermekek és mind a szülők egyaránt jól érzik magukat! “Mindenki, aki visszagondol a saját oktatására, tanárokra emlékszik, nem módszerekre vagy technikákra. A tanár a szíve az oktatásnak.”

Bea néni

Úszás oktató - Tanuszoda

Juhász Nikoletta vagyok, úszó edző. Célom,hogy minden gyermek megszeresse az úszást és meg is tanulja azt.

Fontos,hogy megtanuljanak közösségben működni és ne csak a saját céljaik legyenek az elsők.

Számomra lényeges,hogy a gyermek úgy menjen ki az órámról ahogy bejött, csak vidámabban.

“A legédesebb a siker, mikor van kivel megosztanod és megünnepelned.”
Hosszú Katinka

Niki néni

Úszás oktató - Tanuszoda