Oktatóink

Ha szeretnél megtanulni úszni, vagy csiszolni szeretnéd a technikád, esetleg versenyzői céljaid vannak, képzett oktatóink állnak rendelkezésedre!

Sziasztok, Vadász Norbert vagyok, úszásoktató, pedagógus és egészségfejlesztő. Célom, hogy minél több gyerek megtanuljon úszni élménydús, vidám környezetben!

Tanulmányaimat a Pécsi Tudomány Egyetemen és a Testnevelési Egyetemen végeztem. Több, mint 10 éve foglalkozom úszásoktatással, tapasztalatom alapján minden gyerek más és más, viszont mindenki felszabadult környezetben tud a legjobban fejlődni!

„Öröm nélkül nincs hatékony tanulás” – Vekerdy Tamás

Szülőktől és pedagógusoktól való visszajelzések pozitívak, a gyerekek jókedvűen mennek haza az oktatásról!

Célom mosolygós gyerekeket nevelni, akik felnőtt korban is derűsen gondolnak vissza az uszodára és Norbi bácsira!

Norbi bácsi

szakosztályvezető, 06 30 839 9920

Mindig is az úszás töltötte ki az életemet. Hosszú éveken keresztül a versenyzés öröme tartott a medencében. Majd az úszás jótékony hatásai miatt jártam le, mint kiegészítő sportág. Most is az egyik kedvenc sportágam! Edzőként egyik fő feladatomnak érzem, hogy a gyerekek megszeressék az úszást. Illetve hasznosítani tudják életük során. Másrészt pedig szeretném ha minél többen megtapasztalnák milyen élményekkel gazdagodhatnak 1-1 versenyen!

Peszleg Dániel

Vezető edző - Strand

A Testnevelési Egyetemen szereztem meg a diplomámat Testnevelő-gyógytestnevelelő és egészségfejlesztő szakon. Jelenleg testnevelőként dolgozok itt csepelen. Amióta az eszemet tudom, mindig sportoltam valamit. Jelenleg aktívan űzöm a labdarúgást és a futsalt. Célom a gyerekekkel minél több sportágat megismertetni és megszerettni. Az úszásoktatói képzést is az egyetemen végeztem el, de a képzés alatt már foglalkoztam gyerekekkel. Fontosnak gondolom,hogy minden kisgyerek megtanuljon úszni, ugyanis biztonságot nyújt a szülőknek/gyerekeknek egyaránt és egészségfejlesztő hatása van.

Folk Zsuzsanna

Úszás oktató - Strand

Bencze Beatrix vagyok, a Csepeli Öttusa és VSE egykori versenyzője. Igaz, hogy mára már a medence másik oldalán állok, de örömmel tölt el, hogy hosszas évek kihagyása után visszataláltam egykori csapatomhoz.

Szeretném tanítványaimnak átadni mindazokat a dolgokat, amiket anno én tanultam és kaptam edzőimtől-oktatóimtól. Azokat a dolgokat, amik hatására azzá váltam mára, aki. Úgy vélem, hogy egy csapathoz tartozni, egy csapatnak a tagja lenni, tagjává válni életre szóló élmény és tapasztalás. A gyermekek egy jó közösségben megtanulják egymást tisztelni, segíteni és elfogadni. Megtanulnak alkalmazkodni, szabályokat betartani és betarttatni.

Szeretném elérni azt, hogy tanítványaim az óráimra örömmel járjanak, szeressék a vizet, szeressenek sportolni! Az egészséges életmódra nevelés mellett célom, hogy egyesületünk egy „nagy családdá” váljon, amiben mind a gyermekek és mind a szülők egyaránt jól érzik magukat! „Mindenki, aki visszagondol a saját oktatására, tanárokra emlékszik, nem módszerekre vagy technikákra. A tanár a szíve az oktatásnak.”

Bea néni

Úszás oktató - Tanuszoda

Fiatal korom óta sportolok. Kis koromban kezdtem el úszni és nagyon megszerettem a vizet, mellette társastáncoltam és RSG-ztem.

Mindig fontos volt nekem a sport ezért szeretném átadni a mai generációnak. Emellett több évig túráztam.

A nyári táborban lévő pozitív visszajelzés miatt úgy gondoltam, hogy szeretném továbbra is oktatni az ifjúságot. Hajrá Csepel!

Tamara néni

Úszás oktató - Tanuszoda

Életem maghatározó szerepét az úszás adta. 16 évnyi úszás és ebből több mint 10 évnyi versenyzői karriert tudhatok magam mögött. Ez idő alatt rengeteg országos bajnokságon vettem részt és nemzetközi eredményekre is szert tehettem. Úszhattam és találkozhattam nagy nevekkel és tanulhattam válogatott edzőktől. Karrierem befejezése hatalmas űrt hagyott bennem és ennek kitöltését az úszás oktatásban találtam. Én az élményalapú, de kemény munkában hiszek, munkám során figyelek a precizitásra, de ügyelek arra, hogy az óráim kiváló hangulatban teljenek.

„A türelem csak türelemmel sajátítható el, mint ahogy az ember úszni csak az úszás gyakorlása által tanulhat meg” (Charles Haddon Spurgeon)

Cserni László

Úszás oktató - Tanuszoda

2005-ben szereztem meg a földrajz-testnevelés szakos tanári diplomámat és itt végeztem el az úszóedzői képzést is. 17 éves korom óta foglalkozom gyerekekkel.

Mozgás tanulás szempontjából nagyon fontos az úszás, mivel a súlyt leveszi, ezért érdemes kis korban elkezdeni, mindemellett fitten tartja az izomzatot!
Az ízületi mozgás javítására a legmegfelelőbb!

Magyar Zoltán

Úszás oktató - Tanuszoda

Tarnay Zsuzsanna vagyok, gymstick, pound, generation pound instructor, kölyökfitnesz, senior fitnesz edző, tenisz oktató és táplálkozási tanácsadó. Szenvedélyesen szeretek örök mozgásban lenni!

Gyermekkoromban sokáig versenyszerűen teniszeztem, majd térdsérüléseim miatt a versenyzést abbahagytam és teniszedzőként dolgoztam. Közgazdászként és angol-magyar szakfordítóként végeztem a Pécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen. Három kisgyermek boldog édesanyjaként úgy éreztem, nem hagyhatom el magam. Mivel mindig rajongtam a sportért, hamarosan a fitnesz világában találtam meg a helyem.

Az örök fejlődés, mások és saját magam motiválása iránti kiolthatatlan vágy hajt, többek között. A legtöbb, amit másokért tehetünk, hogy magunkra is odafigyelünk! Kortól, élethelyzettől függetlenül mindig fontos, hogy jó formában legyünk, az élet minden területén sokkal sikeresebbek lehetünk, ha tele vagyunk vitalitással, törődünk az egészségünkkel és ezt elsősorban a sport és a helyes táplálkozás segíti elő.

Hiszek a sport felszabadító erejében, hiszek benne, hogy akár a sportban, akár az élet bármely más területén sokkal többre vagyunk képesek, mint amit kinézünk magunkból. Én is és…. TE IS!!

Tarnay Zsuzsanna

Aquafitness oktató

Kollek Ágnes

Aquafitness oktató